Ken Hom, K. Simunek en K. Hom - Lekkere Chinese gerechten uit de wok

Lekkere Chinese gerechten uit de wok

Een boek van Ken Hom, K. Simunek en K. Hom

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Lekkere Chinese gerechten uit de wok, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ken Hom’s Complete Chinese keuken is een vertaling van zijn klassieke kookboek waarvan vele miljoenen exemplaren zijn verkocht. Deze nieuwe, gebonden uitgave heeft een moderne vormgeving en schitterende foto’s, en zal zeker het klassieke naslagwerk worden van de Chinese keuken. In de receptuur zijn klassiekers te vinden zoals Kip met cashewnoten, Szechuan-garnalen in chilisaus en Gebakken rijst, maar er zijn nu ook vele nieuwe gerechten opgenomen, uit de keukens van Hongkong en Taiwan, zoals Gestoomde zalm met zwarte boontjes en Mangokip. Er zijn gerechten voor iedere menugang en elke gelegenheid, waarvoor de recepten duidelijk stap voor stap beschreven zijn.
De uitvoerige informatie over ingrediënten, keukengerei en authentieke bereidingswijzen maken samen met de menusuggesties het boek compleet. Met deze Complete Chinese keuken maakt Ken Hom de Chinese keuken toegankelijk voor iedereen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken