Sint-jakobsschelpen, parmezaanse kaas & peper

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 122 in Rauw .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Macarons met Hollandse garnalen en yuzu

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Tartaar van zalm

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Dressing van gerookte vis

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Citrusvinaigrette

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten