Zonnevis & zoethoutolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 136 in Rauw .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Veelkleurige bietencarpaccio

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Bietensla met dressing van zomerhoning

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bietencarpaccio met vanillezout, notenolie en bietendip

delicious. magazine - 2011-13

Bietendip en bietencarpaccio met vanillezout en notenolie

delicious. magazine - 2011-13