Ceviche van kreeft & limoendressing
★
★
★
★
★
Een recept van David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier.
U vindt dit recept op pagina 138 in Rauw .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- espelettepeper
- lente ui
- limoenrasp
- limoensap
- kreeftenstaart
- rijstazijn
- rode paprika
- sojasaus
- waterkers
- zeewier
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.