Tartaar van eend & kaki
★
★
★
★
★
Een recept van David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier.
U vindt dit recept op pagina 151 in Rauw .
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vlees
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- eendenborstfilet
- eierdooier
- gember
- groene chilipepers
- hazelnoot
- kaki
- knoflook
- koriander
- limoen
- miso
- rapadura
- romanesco
- sesamolie
- zonnewortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.