Gevulde kalfsborst met boekweit en paddenstoelenvulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in De Joodse keuken .

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pressure-Cooked Veal Breast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Sous Vide and Pressure-Cooked Veal Breast with Bulbous Vegetables

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Kalfsborst, gevulde

delicious. magazine - 2010-13

Kalfsborst, gevuld

delicious. magazine - 2010-13