Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 210 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Midden-Europees / Joods
- Gang:
- snack of tussendoortje / bij de koffie
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozenjam
- bloem
- droge gist
- ei
- eidooier
- frambozenjam
- melk
- plantaardige olie
- poedersuiker
- rode-bessenjam
- vanille-essence
- water
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.