Italiaanse empanadas de pishkado - Italiaanse pasteitjes met een vulling van vis en walnoten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 308 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
diner / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

gefrituurde artisjokken

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

aubergine- parmigiana

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Een recept uit  - 101 ballen