Ragout de morue - Gestoofde zoute vis
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 353 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Ingrediënten
- bladpeterselie
- bloem
- cayennepeper
- extra vergine olijfolie
- frituurolie
- gedroogde gezouten vis
- knoflook
- knoflookmayonaise
- laurier
- nieuwe aardappels
- saffraanpoeder
- tomaten
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.