Fesenjan - Eend met een granaatappelwalnotensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 376 in De Joodse keuken .

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip-cranberrybakjes plus variaties

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Gestoomde balletjes met oosterse saus (garnaal/eend/kip/varken)

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gestoomde wontons met zoetzure saus (eend/kip/garnaal/ricotta)

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen