Marokkaanse dafina met zoete toevoegingen
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 444 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Marokkaans / Sefardisch / Joods
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- dadels
- ei
- foelie
- honing
- kalfshaks
- kaneel
- karamel
- kikkererwten
- kweeperenjam
- mergpijp
- nieuwe aardappels
- nootmuskaat
- peper
- runderboegschenkel
- runderborst
- runderhaks
- runderschenkel
- ui
- witte bonen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.