Couscous au poisson - Tunesische couscous met vis
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 518 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- aardappelen
- bladpeterselie
- bleekselderij
- brasem
- chilipeper
- citroensap
- courgette
- heek
- kabeljauw
- kaneel
- kefta de poisson au coriandre en citron confit
- koriander
- kruidnagel
- olie
- paprikapoeder
- peper
- pompoen
- raapjes
- saffraan
- schelvis
- tomaten
- tomatenpuree
- ui
- visballetjes
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.