Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 520 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Marokkaans / Sefardisch / Joods
- Gang:
- bijgerecht / snack of tussendoortje
Ingrediënten
- arachideolie
- arganolie
- boter
- couscous
- donkere rozijnen
- gele rozijnen
- kaneel
- karnemelk
- melk
- oranjebloesemwater
- poedersuiker
- saffraan
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.