Frittata de carciofi - Artisjokomelet
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 544 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten
- artisjokbodems
- artisjokharten
- bladpeterselie
- ei
- nootmuskaat
- olijfoliebrood
- parmezaanse kaas
- peper
- plantaardige olie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.