Berengena kon keso al horno - Auberginehelften met kaas en aardappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 549 in De Joodse keuken .

Keuken:
Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hardgekookte eieren met rode currystoof

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

delicious. magazine - 2009-13

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09