Berengena kon keso al horno - Auberginehelften met kaas en aardappel
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 549 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- aubergine
- cottagecheese
- ei
- feta
- gedroogde munt
- kashkavalkaas
- nootmuskaat
- olie
- parmezaanse kaas
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.