Pipiruchkas reyenadas de arroz - Paprika's gevuld et rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 553 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Spaans / Sefardisch / Joods
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan
Ingrediënten
- bladpeterselie
- citroensap
- dille
- gedroogde munt
- gemalen kruidnagel
- groene paprika
- kaneel
- olijfolie
- peper
- pijnboompitten
- piment
- risottorijst
- rode paprika
- rozijnen
- suiker
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.