Les cornes de gazelle - Halvemaan gevuld met amandelpasta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 600 in De Joodse keuken .

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Gang:
dessert / bij de koffie
Soort:
koek en gebak / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marinade voor kalkoenfilet

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Bizcocho

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Kapselbeslag, warme methode

Een recept uit  - Patisserieboek

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades