Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 101 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Een pruimensorbet

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Ingemaakte citroenen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Boterbergjes eerste versie

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Sloe gin fizz

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek