Geschroeide tonijn met pistachekorst en papajasalsa
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 154 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroen
- dijonmosterd
- fijne kristalsuiker
- gember
- grof zeezout
- limoen
- mango
- minikomkommer
- olijfolie
- papaja
- pistachenoten
- rode chilipeper
- rode ui
- thaise vissaus
- tonijnfilet
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.