Gebakken jakobsschelpen met saffraanaardappelen, asperges en zeekraal
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 160 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aardappelen
- dijonmosterd
- eidooier
- fijn zeezout
- groene asperges
- grof zeezout
- jakobsschelpdieren
- jakobsschelpen
- knoflook
- olijfolie
- saffraan
- tomaat
- wittewijnazijn
- zeekraal
- zonnebloemolie
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.