Gebakken jakobsschelpen met saffraanaardappelen, asperges en zeekraal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

- ongeveer 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Makreel met waterkers

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Huzarensalade

Een recept uit Sabine Koning

Gerookte forel, aardappel en kerstomaten salade

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Geperste terrine van rog en aardappel

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud