Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 77 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stamppot van zoete aardappel met falafel

Een recept uit Isabel

Knoflook-aardappelsoep met Parmezaanse kaas

Een recept uit

Pommes allumettes

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Aardappelpizza - pizza di patate

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia