Faraona in salmi - Gestoofde parelhoen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 120 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fagioni in salmi - Gestoofde fazant

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Tagliatelline met kippenlevertjes

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Kippenlevers in gelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gallina in salmi - Gestoofde kip

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane