Risotto van een bouillon van waddengarnalen met tarbot, gefrituurde oester met gerookt buikspek en Parmezaanse kaas
★
★
★
★
★
Een recept van Marielle van Spronsen.
U vindt dit recept op pagina 73 in Topkoks voor Thuiskoks 2 .
Ingrediënten
- bloem
- eiwit
- garnalenbouillon
- gerookt buikspek
- hollandse garnaal
- oester
- paneermeel
- parmezaanse kaas
- risottorijst
- roomboter
- tarbotfilet
- ui
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.