Visbouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saumon ou rouget en vessie - Zalm of rode mul in bakpapier

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Rouget grillé au basilic et aux tomates - Gegrilleerde rode mul met basilicum en tomaat

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Gegrilde mul gevuld met broodkruim, zongedroogde tomaten, olijven, pijnboompitten en marjolein

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Rode mul antiboise

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken