Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Babbelaars

Ingrediënten:
azijn, bruine basterdsuiker, kristalsuiker, roomboter en water

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Nougat

Ingrediënten:
amandelschaafsel, roomboter, suiker en water

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kokostaartje

Ingrediënten:
abrikozenmoes, amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, ei, kokosrasp, melk en roomboter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Tompoestaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, bladerdeeg, fondant, slagroom, gezoet en rode levensmiddelenkleurstof

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Moskovische tulband

Ingrediënten:
bloem, citroenzest, eidooier, eiwit, krenten, maïzena, poedersuiker, roomboter, rozijnen en tafelsuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Fonceerdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, witte basterdsuiker, bloem, ei, roomboter en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kerstcake

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, amarenekersen, bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, cognac, dadels, ei, hazelnoot, kaneel, kardemom, krenten, nootmuskaat, boter, rozijnen, rum, gekonfijte sinaasappelschil, sultana's en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pan forte

Ingrediënten:
amandel, ananas, geconfijt, bloem, citroenzest, gedroogde dadels, hazelnoot, honing, kaneel, korianderpoeder, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomboter, suiker en gedroogde vijgen

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Bretonse-tulband

Ingrediënten:
bloem, pure chocolade, citroenzest, eidooier, eiwit, roomboter en tafelsuiker

Soort:
bindmiddel
Toon alle 324 recepten in dit boek