Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, oud brood, ei, melk, roomboter, suiker en vanillestokje

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Bretonse appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, amandelspijs, jonagold appel, eidooier, ei, fonceerdeeg, maïzena, boter, tafelsuiker en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Stroopwafels

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, witte basterdsuiker, ei, gist, kaneel, melk, roomboter, stroop en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pommes Dauphine

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, roomboter, slagroom, soezenbeslag en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
gelatine, griesmeel, melk, slagroom, gezoet, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Sachertaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, bloem, pure chocolade, pure chocolade, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, frambozenjam, ganache, poedersuiker en boter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandel, mokkaslagroom, poedersuiker en soezenbeslag

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Bossche bol

Ingrediënten:
bossche bolglazuur, slagroom, gezoet en soezenbeslag

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kokostaartje

Ingrediënten:
abrikozenmoes, amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, ei, kokosrasp, melk en roomboter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Toon alle 324 recepten in dit boek