Gemberbolussen
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp.
U vindt dit recept op pagina 193 in De banketbakker .
- Soort:
- brood en broodgerecht
Ingrediënten
- amandelspijs
- bruine basterdsuiker
- witte basterdsuiker
- bloem
- ei
- ingelegde gember
- gembersiroop
- gist
- kaneel
- kaneelsuiker
- melk
- boter
- boter
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.