Droog en pittig rundvlees
★
★
★
★
★
Een recept van L. Gerungan en W. Bright.
U vindt dit recept op pagina 31 in Het Bali kookboek .
- Keuken:
- Balinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- gula bali
- jeruk limo
- knoflook
- korianderzaad
- laos
- lombok
- peperkorrel
- rawit
- rund
- stooflappen
- sukade
- trassi
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.