Geblancheerde groenten en geperste rijst met pittige pindasaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 140 in Het Bali kookboek .

Keuken:
Balinees
Soort:
groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Gestoofde vis op de wijze van hunan-sichuan

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Geroosterd buikspek

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Aubergines die naar vis ruiken

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel