Geblancheerde groenten en geperste rijst met pittige pindasaus
★
★
★
★
★
Een recept van L. Gerungan en W. Bright.
U vindt dit recept op pagina 140 in Het Bali kookboek .
- Keuken:
- Balinees
- Soort:
- groente
Ingrediënten
- bonenpasta
- emping
- gula bali
- jeruk limo
- kecap manis
- knoflook
- kousenband
- kroepoek
- lontongrijst
- petis udang
- pinda
- rawit
- sjalot
- taoco
- taugé
- trassi
- waterspinazie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.