Yu-Fei en H. Bishoff - Oosterse keukengeheimen

Oosterse keukengeheimen

Chinese en Indische gerechten

Een boek van Yu-Fei en H. Bishoff

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Oosterse keukengeheimen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het Keijner Kookboek werd oorspronkelijk voor de Nederlandse huisvrouw in Indonesië geschreven. Na meer dan vijftig jaar is het nog steeds hét handboek voor hen die naast de traditionele Hollandse keuken regelmatig Indonesisch en Chinees koken. Van aardappelkroket tot zoute krakeling, van ajam besengek tot zoetzuur van lobak, alle meer dan 65o recepten van Keijner Kookboek zijn eenvoudig en duidelijk, zodat u zonder moeite allerlei heerlijke gerechten kunt bereiden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken