Condimento di sarde e finocchio (garnituur van sardien en venkel)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 98 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Farfalle met broccoli, ansjovis en rode peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Zwaardvis of schol met tomatentapenade

Serveersuggestie Zwaardvis of schol met tomatentapenade

Zachtgekookte eieren in pijnboompittensaus

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bruschette met tonijn, groene olijven en pijnboompitten

Een recept uit delicious. magazine - 2013-06