Crema di piselli (doperwtensoep)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rundvlees gestoofd met rode wijn en groente

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Split- en doperwtensoep

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Arancini di carne - Vulling van vlees en erwtjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Groentebouillon

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy