Finocchio fritto (gefrituurde venkel)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 149 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Ik had (oude) venkel over omdat ik teveel had gekocht en daarmee dit recept gemaakt. Heerlijk bijgerecht voor een zomerse avond. Zorg er voor dat de olie goed heet is en frituur niet teveel tegelijk zodat het lekker knapperig wordt. Ook voldoende zout toevoegen aan het eibeslag. De frisse anijs-achtige smaak van venkel geeft een heel mooi verrassingseffect aan de verwachting van de frituur.

- bijna 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Deeg voor verse pasta (basisrecept) - pasta all'uovo (ricetta base)

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Verse pasta

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Geel pastadeeg

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Hard deeg voor geraspte pasta

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten