Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta, peper, rode wijn, rundergehakt, suiker, tomatensaus, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelmelk, blanke amandelen, citroenschil, jasmijnbloesem, kaneel, maïzena, pistachenoten, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, citroensap, eierdooier, mosterd, peper, rozemarijn, zonnebloemolie, zout en peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kinnebakspek, roomboter, sjalot en tuinbonen
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gedroogd chilipepertje, broodkruimels, knoflook, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: sperziebonen, knoflook, olijfolie, parmaham, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: groene olijven, kapperblaadjes, kappertjes, olijfolie, peper, vleestomaat, witte wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, parmigiano reggiano, provolone dolce en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, bakpoeder, bloem, ei, suiker en vanillepeul
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, azijn, citroensap, eiwit, pure chocolade, slagroom, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: alkermes, amandelmeel, banketbakkersroom, bloem, ei, eierdooier, eiwit, glucose, poedersuiker, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bakpoeder, citroen, ei, gemalen amandelen, rum, sinaasappel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, san marzanotomaten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, droge witte wijn, italiaanse artisjokken, knoflook, olijfolie, peper, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chilipeper, ijsbergsla, olijfolie, primo sale, radicchio en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel, knoflook, olijfolie, peper, rozijnen, scharrelkipdij, sinaasappelzest, vino cotto, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, peterselie, san marzanotomaten, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bloem, boter, citroenzest, ei, honing, rum, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, courgette, knoflook, lasagnebladen, olijfolie, paddestoelen, parmigiano reggiano, peper, peterselie, pijnboompitten, sjalot, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 248 recepten in dit boek