Gestoomde eieren (Zheng Shui Dan)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in De echte Chinese keuken thuis .

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Heldere bouillon met gepocheerde eieren

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Hu lu gua dan hua tang - Simpele eibloemsoep

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Stracciatella - Bouillon met ei

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Knaidlach

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt