Taro-rucolasoep (Yu Tou Wa Wa Cai)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 250 in De echte Chinese keuken thuis .

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ch'ao hsueh tou - Gebakken peultjes

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Kippenbouillon (Chinese)

delicious. magazine - 2009-10

Kippenbouillon

delicious. magazine - 2011-11

Witte kippenbouillon

delicious. magazine - 2014-05