Met tofoe gevulde wontons
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 494 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- snack of tussendoortje / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
*Shanghai Soup Dumplings: Triple Dungeness Crab and Pork Stock Infusion with Crab and Ginger Marble, Herb-Embedded Pasta Veil, Roasted Scallion Marmalade, Soy Vinegar Infusion and Crab and Pork Stock Spheres
Geschroeide tonijn met geraspte gember en bieslook
Crab and Ginger Marble
Smoked Potatoes with Vin Jaune Sabayon