Stuck-pot-rijst met crème fraîche en chilipoeder
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 524 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rijst / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- arachideolie
- basmatirijst
- crème fraîche
- kerriepoeder
- limoensap
- neutrale olie
- peper
- volle yoghurt
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.