Sushirolletjes
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 528 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- adukibonen
- aubergine
- avocado
- boontjes
- dashidipsaus
- edamamebonen
- eiercrepe
- gember
- kimchi
- kliswortel
- kombu dashi
- komkommer
- lente ui
- mirin
- misosaus
- nori
- nori-shake
- norivel
- paddenstoelenketchup
- ponzusaus
- radijs
- rijst
- rijstazijn
- rijstwijnazijn
- rode kerstomaten
- sake
- sesamzaad
- sojabonen
- sushirijst
- tofu
- ui
- wasabipasta
- wortel
- zeewiersalade
- zevenkruidenpoeder
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Voor de basis is norivel, rijstazijn en sushirijst nodig. Voor vulling, saus, marinade en garnering combinaties maken van 'pure' dingen met ingewikkerdere sauzen en marinades, en omgekeerd.