Nigiri-sushi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 530 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Japans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Tevens 36 kleine stukjes topping nodig van het schema met vulling, saus, marinade en garnering op blz 529:

Ingrediënten:adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemberpasta

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Ginger infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Sint-jacobsvruchten met gember en knoflook

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Gemberkoeklolly’s

delicious. magazine - 2007-08