Nigiri-sushi
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 530 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Tevens 36 kleine stukjes topping nodig van het schema met vulling, saus, marinade en garnering op blz 529:
Ingrediënten:adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder