Met bier geglaceerde zwarte bonen met pepers
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 586 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- peulvruchten / vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- appaloosabonen
- bier
- chilibonen
- chilipeper
- chilipoeder
- duivenerwten
- honing
- knoflook
- melasse
- olijfolie
- peper
- pintobonen
- ui
- zout
- zwarte bonen
- zwartoogbonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.