Dal van mungbonen met wortel, cashewnoten en basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 602 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- cashewnoten
- chilipeper
- duivenerwten
- gemberwortel
- kikkererwt
- knoflook
- kokosmelk
- lente ui
- limoensap
- mungbonen
- peper
- rietsuiker
- thaise basilicum
- wortel
- zout
- zwarte oogbonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.