6 toevoegingen aan kikkererwtenfondue: chilipasta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 616 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
snack of tussendoortje / hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Glasnoedelsalade met garnalen en gerookte zalm

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Gebakken aubergine met yoghurt, krokante uitjes en geroosterd pitabrood

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Chili-kokossaus

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Octopus salade MET chilli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais