Gestampte edamame en aardappelen met rode currypasta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 617 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tonijn met bonen en veel kruiden

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Bonensoep, Toscaanse, met koolrabi en verse kruiden

delicious. magazine - 2010-06

Groentesoep van varkenszwoerd met borlottibonen

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Toscaanse bonensoep met koolrabi en verse kruiden

delicious. magazine - 2010-06