Geroerbakte tofoe met lente-ui en noten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 646 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Aziatisch / Japans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broccoli met oesterzwammen en cashewnoten uit de wok

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Geroosterde mulfilet

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Gemengde pittige noten

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Thaise groene maïssoep

Een recept uit