Anijs-pruimen- of kersensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 862 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / basisrecept
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pear Terrine with Basil Ice Cream and Cinnamon Cookie Crumb - Peerterrine met basilicum-roomijs en kaneelkoekjeskruim

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Een recept uit Tessa Couperus

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Een recept uit Tessa Couperus

Seared Strawberry

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]