Gepocheerde perentaart met chocoladeganache

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 874 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Frans
Gang:
traktatie
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Gebruik Zoete taartbodem (blz 867), Chocoladegenache (blz 860), Gepocheerde peren (blz 434) en Abrikozenjamglazuur (blz 858).

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pain au chocolat

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Chocoladetaart met jam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Sachertorte

Een recept uit Tessa Couperus

Daring Bakers Uitdaging Oktober: Oostenrijkse Sachertorte

Een recept uit Tessa Couperus