Kaneel-notenrijstpudding

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 895 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pestil - Druivenmatten gevuld met walnoten

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Gelo di cocomero - Watermeloenpudding

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Walnotentaart

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Eend met kastanjes en peren

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag