Kimchi op basis van radijsvariaties

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Koreaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Geroerbakte garnalen met mie

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Gebakken Thaise mie

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Jiang luo bo - Ingelegde soja-daikon uit Shanghai

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken