Borscht van geroosterde biet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 109 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Russisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode bietensla

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bouillon met biet en mierikswortel

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Bietenbouillon met boleten

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Bietensapje

Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet