Borscht met geroosterde paddestoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 110 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Russisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kerstverslag 2013

Een recept uit Betina Oostveen

Kerstverslag 2013

Een recept uit Betina Oostveen

Koude geroosterde biet en paddestoelen borscht

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Quinoa met gebakken groenten

Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten